FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Alflen tevreden na negenklapper

16-07-2014

2 reacties


FC Utrecht was dinsdagavond de plaatselijke vv uit Serooskerke de baas. In het Zeeuwse dorp scoorden de Utrechters negen keer en hield het zelf het doel schoon: 0-9. Trainer/coach Robby Alflen was blij met de prestatie van zijn ploeg.

“Dit was een stuk beter dan wat we afgelopen zaterdag lieten zien”, verwees de oefenmeester naar de met 0-5 gewonnen oefenpartij tegen JSV Nieuwegein van het voorbije weekend. “We kregen veel kansen. Het zag er gretig uit. Als ik dan toch een kritische kanttekening moet plaatsen: we hadden meer doelpunten moeten maken.”

'Ze waren op jacht naar doelpunten'
De Zeeuwse keepers behoorden tot de uitblinkers van de avond. De ene na de andere bal werkten zij uit hun doel, waardoor een monsterscore werd voorkomen. “Maar ik zeg dan op mijn beurt: als je de bal goed genoeg inschiet, geef je de keeper geen kans en kan hij dus die redding niet verrichten. Maar het was mooi om te zien. De jongens waren echt op jacht naar doelpunten, maar bleven ondanks die drang wel verzorgd en goed voetballen.”

Uitkijken naar Dundee United-thuis
“Het is nu tijd voor de volgende stap, na deze vier wedstrijden”, doelde de oefenmeester op de partijen tegen de amateurploegen Regioteam, vv Benschop, JSV en vv Serooskerke. “Wat dat betreft kijken we nu allemaal heel erg uit naar de wedstrijd tegen Dundee United van aanstaande zondag.”

Tevreden over 'jonge gasten'
In het duel met vv Serooskerke gunde Alflen de jongelingen die hij selecteerde voor het trainingskamp (Soufyan Amrabat, Jeff Hardeveld, Mike Havekotte en Rubio Rubin) de nodige speeltijd. “Die jonge gasten doen het prima”, zei Alflen na afloop van het duel met de Zeeuwen. “Dat ze af en toe een foutje maken, is niet erg. Ze zijn jong, dan mag dat nog. Wat ze deze week vooral moeten doen, is rondkijken. In zich opnemen hoe die jongens van het eerste elftal, de echte profs, leven voor hun vak.”

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing