FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Alexander Gerndt mist duel met RKC Waalwijk

01-10-2011

0 reacties


Alexander Gerndt kan dit weekend niet spelen. De Zweedse aanvaller heeft nog te veel last van zijn enkelblessure. Gerndt viel vorige week zaterdag bij NAC Breda, net als drie dagen eerder tijdens het bekerduel met De Graafschap, al voor rust uit. Daarnaast kan trainer Erwin Koeman nog geen beroep doen op doelman Junior Fernández en Jan Wuytens. Michael Zullo is geschorst. Voor de rest is iedereen fit en inzetbaar voor de thuiswedstrijd van zaterdagavond tegen RKC Waalwijk. De aftrap is om 18.45 uur.

Koeman gaf vrijdag tijdens het persuurtje aan dat hij pas op de dag van de wedstrijd zijn definitieve selectie met achttien namen bekend maakt voor de vierde thuiswedstrijd van het seizoen. Hij blikte kort terug op de uitwedstrijd bij NAC Breda. FC Utrecht ging vorige week pas in de extra tijd met tien man onderuit in het Rat Verlegh Stadion. "Die wedstrijd bleef toch een paar dagen in de koppies zitten", erkende Koeman. "Maar we moeten verder. Dat is ook het mooie van de competitie: elke week krijg je een nieuwe kans om je te herstellen, te beginnen zaterdagavond thuis tegen RKC Waalwijk."

Tegenstander in goeden doen
De Waalwijkers kennen een bijzonder goede seizoenstart. De promovendus pakte afgelopen weekend thuis tegen NEC (2-0) alweer de vierde driepunter van het seizoen. De ploeg van coach Ruud Brood heeft na zeven speelronden zelfs met een zevende plaats aansluiting bij de subtop. De voorsprong op FC Utrecht bedraagt voor de confrontatie vier punten. FC Utrecht treft dus zaterdag in Stadion Galgenwaard een tegenstander met zelfvertrouwen.

"Wij worden geacht in een thuiswedstrijd van RKC te winnen", weet Koeman. "We zullen zaterdag moeten laten zien dat we dat ook echt willen tegen een tegenstander die in goeden doen is. Ik heb ook heel veel respect voor de prestaties van RKC. Maar wij willen zaterdag met een goed gevoel het veld afstappen in de wetenschap dat we er echt alles aan gedaan hebben. Met die instelling winnen we ook, daar ben ik van overtuigd."

Na de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk volgt een weekend zonder speelronde vanwege een interlandprogramma. De eerstvolgende competitiewedstrijd is op zaterdag 15 oktober uit tegen PSV.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing