Prijsverhoging Cityside

FC Utrecht heeft vorig jaar, na klachten over 'ongelijke behandeling', besloten de prijzen op de Cityside gelijk te trekken met die aan de Bunnikside. Daarbij is gekozen om niet de prijzen van de Bunnikside te verlagen, maar juist die aan de overkant te verhogen. Voor kinderen betekent dat een verhoging van ruim 100%.

True Support is hier altijd tegen geweest en dit hebben wij ook kenbaar gemaakt aan de directie van FC Utrecht. Wat ons betreft mogen speciale prijzen gerekend worden voor een gezinstribune en worden de seizoenkaarthouders op de Cityside nu op hoge kosten gejaagd. Een andere optie was voor ons de prijzen in de rest van het stadion gelijk te trekken aan die van de stadszijde. FC Utrecht heeft besloten onze wensen niet in te willigen.

Vorig jaar is dit gecommuniceerd door FC Utrecht. Dit seizoen hebben ze besloten dit niet te doen, hoewel voor de meerderheid de prijzen nu pas omhoog gaan. True Support blijft dit onacceptabel vinden: kinderen zijn onze toekomst en moeten voor een redelijk bedrag plaats kunnen nemen op de tribunes van Stadion Galgenwaard. Ook omdat True Support vreest dat door de prijsverhoging niet alleen kinderen deels af zullen haken, maar daarmee ook hun ouders, omdat het gezinsuitje dan weg is. Zeker nu we overcapaciteit hebben is het niet erg om deze korting te verstrekken.

Helaas was FC Utrecht het daarmee en dus ook met onze argumenten het niet eens.