Onfortuinlijke aftocht Ramon Leeuwin (update)Ramon Leeuwin kwam tijdens het duel met PEC Zwolle ongelukkig in botsing met ploeggenoot / doelman David Jensen. Zie de beelden hieronder:

🤕 | Door deze botsing met zijn eigen doelman moet Ramon Leeuwin zich per brancard van het veld laten dragen. Hij wordt vervangen door Giovanni Troupée. #zwoutr pic.twitter.com/OPnuiRi1ov

— FOX Sports (@FOXSportsnl) 1 december 2017


De verdediger, die zich na een mislukte transfer naar sc Heerenveen weer terug had geknokt in de basis, werd uiteindelijk per draagbaar van het veld vervoerd. Over zijn blessure is nog niets bekend, maar op de foto is wel zichtbaar dat Leeuwin bij kennis was.

Opvallend is dat vleugelverdediger Giovanni Troupée als invaller in het veld kwam, terwijl centrale verdediger Dario Dumic de volle 90 minuten op de bank bleef.

Update 2 december 20:50 uur
De blessure van Ramon Leeuwin lijkt mee te vallen. Op rtvutrecht.nl wordt persvoorlichter Tamara Bouwens als volgt geciteerd: 'De eerste ontwikkelingen lijken positief, zowel aan zijn heup als aan zijn hoofd. Er is wel aanvullend onderzoek nodig om het letsel exact te bepalen. 

Foto: FCUPhoto