Nieuws uit de ziekenboegJean Christophe Bahebeck is volgens het AD succesvol geholpen aan zijn gescheurde achillespees. Er is bij FC Utrecht de hoop dat de Fransman dit seizoen nog in actie kan komen voor FC Utrecht.

Ook Edson Braafheid is uit de roulatie vanwege een achillespeesblessure. De verdediger liep deze vorige week op de training op. Over de ernst van zijn blessure is er nog geen duidelijkheid, aldus het AD. Braafheid was vorig seizoen lang uit de running vanwege een gescheurde achillespees.

Chris David is op de weg terug. De middenvelder, die van Go Ahead Eagles overkwam, maakte onlangs tijdens NEC - Jong FC Utrecht zijn rentree na meer dan twee jaar revalidatie van kruisbandletsel.

Bij Anouar Kali was de verwachting dat hij in oktober zijn rentree zou kunnen maken. Maar dat is niet gebeurd. Volgens het AD bleek de blessure tijdens de operatie complexer dan verwacht. De controleur mikt nu op een terugkeer voor de winterstop.

Ook Patrick Joosten werkt hard aan zijn revalidatie, en hoopt op een rentree voor de winterstop. De aanvaller herstelt van gescheurde kruisbanden.

Tenslotte is Simon Makienok ook bezig met revalidatie van een gescheurde kruisband. Over het herstel van de Deense aanvaller is nog geen uitspraak gedaan. Gezien de normale herstelperiode is het de vraag of hij dit seizoen nog in actie kan komen.

Foto: FCUPhoto