Kort nieuws rondom FC Utrecht

In de afgelopen dagen was FC Utrecht vooral promiment in de media vanwege de aanstelling van Jean Paul de Jong als nieuwe hoofdtrainer. Er is ook ander, kort nieuws:

- FC Utrecht vertrekt op vrijdag 5 januari voor een trainingskamp naar La Manga (Spanje). Daar wordt  volgens RTV Utrecht op zondag 7 januari geoefend tegen Würzburger Kickers (Duitsland - derde niveau) en woensdag 10 januari tegen Anderlecht.

- Patrick Joosten keerde vandaag terug op het trainingsveld bij FC Utrecht. De aanvaller speelde op 18 februari 2017 tegen PEC Zwolle zijn laatste duel. Door kruisbandletsel kwam Joosten sindsdien niet meer in actie. Het is nog onbekend wanneer hij weer wedstrijdfit is.

- Yassin Ayoub verwacht deze winter gewoon bij FC Utrecht te blijven. De middenvelder is al vaak in verband gebracht met een transfer, maar tot op heden vertrok hij nooit. Aan het einde van dit seizoen is Ayoub transfervrij, en hij verwacht die status te gebruiken voor een vertrek. Ayoub sprak zijn verwachting uit tegen FOX Sports.