Koeman: "Het is nu aan FC Utrecht"Een delegatie van FC Utrecht heeft een eerste gesprek gevoerd met Erwin Koeman, die gezien wordt als mogelijke opvolger van Ton du Chatinier. De voormalig bondscoach van Hongarije ziet de club uit de Domstad wel zitten, maar moet nu afwachten.

"We hebben met elkaar gesproken over de werkwijze van Erwin Koeman en zijn ideeën over de speelwijze", zegt technisch directeur Foeke Booy in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Inhoudelijk is er nog niet gesproken over een contract en de condities daarvan. Na dit gesprek gaan we ons intern beraden."

Koeman, tot afgelopen zomer bondscoach van Hongarije, staat zelf open voor een doorstart van zijn trainersloopbaan in de Domstad. "Het is nu aan FC Utrecht", zegt Kees Ploegsma, zaakwaarnemer van de voormalig voetballer. "Er is gesproken over technische zaken, we wachten nu op de terugkoppeling van FC Utrecht."

Naast Koeman werd eerder ook Co Adriaanse genoemd als mogelijke opvolger van de ontslagen Ton du Chatinier. Booy ontkent echter dat Koeman tweede keus is. "We hebben meer opties, maar Koeman is voor ons absoluut een interessante kandidaat." Ook ADO Den Haag-trainer John van den Brom is in beeld bij FC Utrecht.

Bron: voetbalpriemeur.nl