Info voor supporters die naar Luxemburg gaanSupporters van FC Utrecht kunnen donderdag tussen 17.30 en 19.15 hun kaarten wisselen bij de vakken A en B van het stadion Josy Barthel. Dat heeft FC Utrecht bekendgemaakt in een flyer met informatie over het bezoeken van de wedstrijd tegen FC Differdange 03.

Supporters die de wedstrijd bijwonen moeten een legitimatiebewijs op zak hebben. Bij het omwisselen moet dat getoond worden. Aan het loket is donderdag geen vrije verkoop voor Nederlanders. Het stadion is op de wedstrijddag geopend vanaf 18.00 uur, meldt FC Utrecht in de flyer.

Vuurwerk verboden
Trommels (mits de onderkant open is) en zwaaivlaggen zijn toegestaan in het stadion. Vuurwerk is niet toegestaan in en rondom het stadion. FC Utrecht waarschuwt dat de lokale autoriteiten geen vuurwerk tolereren. Bij het aantreffen van vuurwerk volgt arrestatie.

Bij het stadion zijn geen parkeerplaatsen beschikbaar voor supporters die met eigen vervoer naar Luxemburg reizen.

Rolstoelers kunnen op de wedstrijddag een kaart kopen voor vak L. Dit vak is speciaal voor minder valide personen en rolstoelgebruikers en bevindt zich links naast de hoofdingang van het stadion.

Foto: FCUPhoto