Crowdfunding keepersdag Help Luuk aan wielenOp zondag 26 februari vindt er op het sportcomplex van V.V. De Meern een crowdfunding KEEPERSDAG plaats, georganiseerd door medesupporter en True Support-lid Kees van Laaren. Doel is de bijzondere actie Help - Luuk - aan – wielen.

Zegt het voort, deel het bericht op onze Facebookpagina en vooral: steun de actie met uw aanwezigheid of het bieden op de shirt. Graag delen we hierbij het volgende bericht van Kees:

Luuk is een 4 jarige jongen geboren met het Jacobsen syndroom. Tevens is deze jongen meervoudig gehandicapt, hierdoor zal deze jongen nooit in staat zijn om de dingen die voor onze kinderen zo gewoon zijn te kunnen doen. Laat staan voetballen/keepen.

Doordat ik deze jongen op RTV Utrecht gezien had en zijn verhaal mij aantrok heb ik de stoute schoenen aangedaan en ben begonnen om een keepersdag te organiseren. Om zodoende een steentje bij te kunnen dragen. Om het verhaal niet te lang te gaan maken verwijs ik u door via google zoeken op "crowdfunding help luuk aan wielen". Hier kunt u het gehele verhaal vinden om wie het gaat en waarvoor.

Waar bestaat de Keepersdag uit?

We starten om 10:00 uur 
We lunchen om 12:00 uur
En we eindigen om 15:00 uur

Waar bestaat de training uit?

Allereerst zullen we beginnen met het aanleren van de juiste technieken, om uiteindelijk naar een wedstrijdvorm toe te werken. De trainingen zullen professioneel gegeven gaan worden volgens de modernste methoden welke ik al jaren bij diverse clubs en Keeperschool Midden-Nederland verzorg.

Wat kunt u verwachten?

De keepertrainers bestaan uit trainers van diverse keeperscholen die gaarne bereid waren om voor deze actie samen te gaan werken. Ook zullen er keepertrainers van FC UTRECHT aanwezig zijn waar onder hoofd keeperstrainer Stefan Postma.

Wat verder?

Verder heb ik de huisfotograaf van FC Utrecht Frank Zilver bereid gevonden om op deze mooie dag actie foto's te maken welke later door u te bestellen zijn.

BVO Scouting. Jawel, namens FC Utrecht zal er deze dag aandachtig gekeken worden naar eventueel jeugd keepers talent.

Het Algemeen Dagblad stuurt een reporter langs om deze dag te verslaan.

Veiling keepersshirts via de site www.footballmakesithappen.nl.

Kunt u tevens meebieden op de door mij geregelde orginele wedstrijd keepershirts van de volgende keepers, uiteraard voorzien van handtekening:
- Harald Wapenaar wedstrijdshirt rood VITESSE
- Karius wedstrijdshirt grijs LIVERPOOL
- David Jensen wedstrijdshirt groen FC UTRECHT
- Michel Vorm wedstrijdshirt groen TOTTENHAM HOTSPURS
Deze shirts zullen tevens aanwezig zijn op de keepersdag waarna men evt. overbieden kan.

Kosten

Dan nu het op één na belangrijkste de kosten. De deelname bestaat uit een bijdrage van 10,00 euro welke na aanmelding in de kantine direct betaald dient te worden. Deze kosten zijn exclusief het bijwonen van de vrijwillige lunch om 12.00 uur. De kosten hiervan worden mij nog mede gedeeld.

Aanmelding

Aanmelding gaarne via Kees van Laaren, laarenvan@ziggo.nl.

NAAM
LEEFTIJD
CLUB
ELFTAL

Dit ivm invullen van de groepen, welke we proberen maximaal uit 6 personen te laten bestaan.

Aanwezig om uiterlijk 9.00 uur, ivm indelen en omkleden (kleedkamers zijn beschikbaar), zodat we om 10 uur kunnen starten.

Namens mijzelf de trainers en de ouders van Luuk alvast onze dank.

Kees van Laaren

Foto: FCUPhoto