DUIC en TS werken samen rond bekerfinale

True Support werkt rond de bekerfinale van volgende week zondag samen met DUIC. Komende week verschijnt in de DUIC Krant als bijlage een Bekerspecial ter voorbeschouwing op de finale.

De boot waarmee 250 leden van True Support zondag naar de finale varen is ludiek omgedoopt tot de DUICboot. Op de boot is ook redactie van DUIC aanwezig. Via een livestream via DUIC.nl is de bootreis te volgen. DUIC is ook live bij de wedstrijd en in de fanzone aanwezig.

In de DUIC Krant die van 19 t/m 21 april huis aan huis wordt bezorgd in de gemeente Utrecht verschijnt een uitgebreide Bekerspecial met alle informatie over de finale en interviews met o.a. Jean-Paul de Jong, Ruud Boymans en supporterscoördinator Robert Junier.

Ook kun je in de DUIC Krant interviews lezen met supporters die naar de bekerfinale toeleven, onder wie een aantal leden van True Support. In de DUIC/FCU Quiz maak je kans op mooie prijzen. Wordt de krant niet bij jou bezorgd? In De Heksenketel hebben we rond de thuiswedstrijd tegen De Graafschap voldoende exemplaren klaarliggen.

Eerder maakte DUIC al een filmpje op de verkoopavond van True Support van kaarten voor de finale. Dat filmpje is HIER nog terug te bekijken. In de vorige editie van de DUIC Krant stond een posteractie waarmee o.a. seizoenkaarten voor FC Utrecht zijn te winnen.