FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'Adriaanse kwaliteitsimpuls voor FC Utrecht'

09-05-2014

3 reacties


FC Utrecht heeft Co Adriaanse aangesteld als Technisch Adviseur. In deze functie gaat de voormalig trainer van onder meer Ajax, AZ en FC Porto zijn voetbalkennis overdragen binnen de technische staf als het gaat om het eerste elftal van FC Utrecht en gaat hij een adviserende rol vervullen richting de directie en de Raad van Commissarissen. FC Utrecht en Adriaanse hebben een overeenkomst getekend voor de duur van drie seizoenen.

“Adriaanse is één van de grootste voetbalmensen die wij in Nederland hebben”, zegt Algemeen Directeur Wilco van Schaik. “Een communicatief vaardige en charismatische man met enorm veel voetbalvisie, -kennis en -ervaring. Een begrip. En, ook nog eens kenner van de Utrechtse cultuur, door zijn verleden bij de club. Co Adriaanse is synoniem met technisch verzorgd en vooral aanvallend voetbal. De speelwijze die Co voorstaat, is nagenoeg gelijk aan de speelwijze die wij enkele jaren bij FC Utrecht hebben vastgelegd en die uitstekend past bij onze club. Vandaar dat hij de juiste man is om ons als club in zijn algemeenheid en onze technische staf specifiek te ondersteunen de komende jaren om te komen tot een uitdagende voetbalstijl.”

Adriaanse treedt in dienst van FC Utrecht. “Co gaat onze technische mensen gevraagd en ongevraagd, op parttimebasis, van advies voorzien. Evenals de directie en RvC op regelmatige basis. Het betreft geen vrijblijvende functie; er is sprake van een contract. Van beide kanten was dit de intentie. Met de bagage die Co meebrengt en die hij met ons gaat delen, geven we onze club over de hele breedte een kwaliteitsimpuls. We laten onze ambities zien. Met Co zetten we immers een volgende stap in de ontwikkeling van FC Utrecht.” 

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing