FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

“ADO vergelijkbaar met FC Utrecht”

19-10-2012

0 reacties


Nadat de competitie een weekend van pauze kende in verband met interlandvoetbal, gaat het dit weekend weer beginnen in de Eredivisie. "Je merkt aan de groep dat ze weer zin hebben om in actie te komen" zegt trainer/coach Jan Wouters. "Een week van relatieve rust was prettig en ontspannen, maar nu staat het vizier weer gericht op ADO Den Haag." Het duel van zondag gaat tussen de nummer zes en zeven in de Eredivisie. ADO heeft met elf punten één punt achterstand op FC Utrecht.

Jan Wouters kan beschikken over een zo goed als fitte selectie. Alleen Edouard Duplan (knie), Yassin Ayoub (been) hebben nog blessures. Leon de Kogel en Bob Schepers ontbreken eveneens in de wedstrijdselectie voor komende zondag. Beiden zijn nog niet wedstrijdfit. De spelers die met hun nationale ploeg zijn weggeweest, zijn zonder blessures teruggekomen. "Tommy (Oar) en Adam (Sarota) hebben een goed resultaat met Australië behaald. Tommy is ingevallen en gaf de assist waar de winnende 2-1 uit voortkwam. Die jongens komen met een goed gevoel terug", zegt Wouters. "Net als Mike van der Hoorn natuurlijk. Hij speelde 75 minuten met het Nederlands Beloftenteam."

Supporters
In de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag kan FC Utrecht rekenen op de steun van ruim 400 supporters die het team achterna reizen. "Dat is mooi natuurlijk", zegt Wouters. "Het geeft aan dat het een wedstrijd is die ook voor de supporters ergens om gaat. ADO is een ploeg die het verrassend goed doet", kijkt Wouters vooruit op het duel. "Zowel in thuis- als in uitwedstrijden laat de ploeg veel inzet zien. Op het middenveld en in de aanval is veel beweging."

Vergelijkbaar
Volgens de trainer is de Haagse ploeg wat dat betreft wel vergelijkbaar met FC Utrecht. "Trainer Maurice Steijn wil graag veel beweging op het veld zien en fysiek spelen, dus de duels winnen. In het verleden is wel gebleken dat de wedstrijden in Den Haag altijd redelijk gelijk opgaand waren. Dat verwacht ik nu ook. Wij gaan uit van onze eigen kracht en proberen zoals in iedere wedstrijd dominant te zijn en de wedstrijd te controleren. Dat gaat de ene keer beter dan de andere."

Rechtstreeks verslag
De wedstrijd tegen ADO Den Haag begint zondagmiddag om 12:30 uur in het Kyocera Stadion. Ben je niet in de gelegenheid om de wedstrijd bij te wonen, maar wil je toch op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Den Haag? Volg dan het live-verslag van de wedstrijd op Twitter: www.twitter.com/fcutrechtmatch. Ook kun je de wedstrijd live volgen via Eredivisie Live.

Bron: fcutrech.nl
foto: fcuphoto.nl/F. Zilver

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing