FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Adam Sarota

03-02-2013

1 reactie


Alje Schut, Cedric van der Gun en Jacob Mulenga. Zomaar drie namen, maar ze zullen als voorbeeld moeten dienen voor één van de verrassingen van dit seizoen. Had vorig seizoen tegen een willekeurig FC Utrecht supporter gezegd dat deze speler na de winterstop van 2012-2013 een zware kruisbandblessure zou oplopen, waarschijnlijk had die supporter de schouders opgehaald en gemompeld dat het dan voor die persoon vervelend zou zijn. Die supporter had niet verwacht dat zijn club een van de betere spelers voor een maandje of negen moet missen.

Dit bewijst maar weer eens dat het snel kan verkeren in de voetbalwereld. Vorig seizoen werd Adam Sarota nog gezien als één van de Aussies die het misschien niet ging maken bij FC Utrecht. De middenvelder die vooral in het nieuws kwam door de vrees om in een vol stadion te spelen. Weer een speler om toe te voegen aan het rijtje "net niet" of "helemaal niet". Maar tijdens de wedstrijd FC Utrecht - Willem II ziet iedereen het gebeuren als Sarota de bal wil heroveren na een mislukte vrije trap. En waar vorig seizoen een ieder zijn schouders zou ophalen (en het alleen op menselijk vlak vervelend zou vinden), houdt nu de Galgenwaard zijn adem in.

Eén van de revelaties van dit seizoen probeert het nog wel even, maar moet al snel gewisseld worden. FC Utrecht zal een uitblinkende basiskracht moeten missen tot in de loop van volgend seizoen. Juist een van de mensen die met de ploeg op weg is om misschien wel iets heel moois te gaan presteren dit seizoen. De Australische international met een aflopend contract, die de rest van dit seizoen wellicht had kunnen laten zien dat hij tot een van de vaste en belangrijke krachten zou kunnen gaan horen in de toekomst. Of voor wie misschien wel een mooi contract zou klaarliggen in een grotere competitie.

Hoewel de teleurstelling na het horen van de medische prognose groot was, was er toch er nog ergens een positief bericht te lezen. Ergens op internet kwam ik een bericht tegen dat FC Utrecht de optie in het contract van Adam Sarota zou gaan lichten. Het contract van de middenvelder loopt aan het einde van het seizoen af, maar gelukkig heeft FC Utrecht blijkbaar een optie om het contract nog te verlengen. Daardoor kunnen we hopelijk volgend seizoen weer genieten van de traptechniek van Sarota. Dus wie weet spelen we volgend seizoen weer regelmatig met drie Aussies in de basis. Met hun vechtersmentaliteit voor veel FC Utrecht supporter een welkom weerzien.

Adam, sterkte met je revalidatie en komend seizoen gewoon weer in het rood-wit van onze club.

Midvoor

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing