FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Abena (18) tekent contract bij FC Utrecht

18-12-2012

3 reacties


Myenty Abena, centrale verdediger en aanvoerder van FC Utrecht O19 (A1), heeft bij FC Utrecht een contract ondertekend voor 2,5 jaar. Het contract gaat op 1 januari in en bevat een optie voor nog een extra jaar.

"Dit contract heeft Myenty met zijn prestaties zelf afgedwongen", zegt Technisch Manager a.i. en Hoofd Opleidingen Henny Lee. "Myenty is een fysiek en kopsterke centrale verdediger. Hij is een sterke persoonlijkheid, met een echte winnaarsmentaliteit. In de coaching en opbouw van achteruit moet hij zich nog verder ontwikkelen."

Abena zelf is verheugd met zijn eerste profcontract bij FC Utrecht. "Fantastisch! Vorig seizoen ben ik geblesseerd geweest en heb ik bijna niet gespeeld. Dit seizoen gaat het goed en maak ik stappen. Dat ik nu een contract mag tekenen, is goed nieuws. Dat laat zien dat de club veel vertrouwen heeft in mijn kwaliteiten."

FC Utrecht Academie
De FC Utrecht Academie is de levensader van FC Utrecht. Nog meer dan in het verleden staat de professionele opleiding van talentvolle voetballers centraal in Utrecht. "Het vastleggen van Myenty onderstreept dat wij met onze talenten vooruitkijken naar de toekomst. Naar het eerste elftal van FC Utrecht. Myenty heeft de potentie om een vaste waarde voor FC Utrecht te worden. Het is nu aan hem om die laatste stappen te zetten. Wij gaan hem daarin ondersteunen en begeleiden, maar uiteindelijk moet hij het zelf gaan laten zien", aldus Lee.

Myenty Abena is één van de vier voetballers van de FC Utrecht Academie die in oktober het speciale programma van de opleiding Sport & Bewegen met succes heeft afgerond. Educatie is een belangrijke component in de complete dagopleiding tot professioneel voetballer die de FC Utrecht Academie aanbiedt.

Bron: fcutrecht.nl
foto: FCUPhoto- Frank Zilver

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing