FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Oud FC Utrecht haalt bedrag op voor Kika

30-09-2012

5 reacties


Door een wedstrijd te spelen tegen het Culemborgse Focus 07 in Culemborg heeft Oud-FC Utrecht ruim € 1600 opgehaald voor Kika. De wedstrijd was een toonbeeld van de verjonging van Oud-FC Utrecht. Ferdi Vierklau maakte zijn debuut in het team van de Utrechtse helden van weleer.

Ook voormalig FC Utrecht-jeugdspelers Rick Testa la Muta en Ronald Hoop mochten voor het eerst weer het shirt van FC Utrecht aantrekken tijdens hun debuut. Ook Leo van Veen speelde mee. Mister Utrecht is de enige speler uit het team van na de fusie die nog voetballend actief is voor Oud-FC Utrecht.

In de eerste helft speelde de gewezen profs tegen een zeer jong elftal. Voordat de Utrechtse veteranen goed en wel klaar stonden, lag de eerste goal al in het net voor de thuisploeg. Het spel golfde op en neer, maar ondanks de inzet van Robert Wijnands en Ferdi Vierklau op de flanken konden de snelle buitenspelers niet worden afgestopt. Het werd al snel 2-0 door Michael Mols doordat de tegenstander qua snelheid en leeftijd een maatje te ‘jong' was. Na de 3-0 werd het snel 3-1.

Na rust kwam er andere ploeg bij de gastheren het veld op. Het ging gelijk op en het werd 3-2 door weer een treffer van ‘Mighty' Michael Mols. Daarna maakte de tegenstander de wedstrijd af door de 4-2 en de 5-2 te scoren.

Selectie
Oud-FC Utrecht speelde met een relatief jong team met nieuwe namen: Stefan Postma,Wouter Jansen,Rick Testa la Muta, Edwin de Kruijff,Patrick van Diemen,Herman Verrips, Leo van Veen, Chusie Reglero, Ferdi Vierklau,Robert Wijnands, Michael Mols, Ronald Hoop en Marc Verroen. De gastspelers Ron Wammes en Ad Pin maakten het team van Oud-FC Utrecht compleet.

Bron: fcutrecht.nl
foto: fcuphoto/ F.Zilver

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing