FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Voorbeschouwing #utrgra

20-04-2016

0 reacties


Frans van Seumeren zei het maandagavond goed tijdens zijn gesprek met Rene van den Berg en Gert Kruijs, zet de foutieve beslissing om in positieve energie voor de komende twee wedstrijden. Mede door de beslissing van Makkelie is de wedstrijd tegen De Graafschap nog belangrijker geworden. Om vierde te worden zullen dit soort wedstrijden zeker gewonnen moeten worden. Als Haller en consorten scherp zijn zou er ook mooi aan het doelsaldo gewerkt kunnen worden. Maar het belangrijkste is natuurlijk het behalen van drie punten. De Graafschap zal zich zeker niet als een mak schaap naar de slachtbank laten leiden. De superboeren strijden tegen rechtstreekse degradatie en zijn daar in 2016 goed mee bezig. Overigens wist de club, waar Ten Hag ooit speelde, nog nooit drie punten mee te nemen uit de Galgenwaard.

Het is natuurlijk vreemd dat FC Utrecht in de week van de finale ook nog een midweekse wedstrijd moet afwerken. Je zou zeggen dat zo'n belangrijke wedstrijd ook de aandacht moet krijgen die hij verdient. Maar blijkbaar is de beker nog steeds een ondergeschoven kindje in Nederland. De vraag is of Ten Hag morgen in zijn opstelling rekening houdt met de naderende finale. Chris Kum is weer terug van zijn schorsing en zal ongetwijfeld weer spelen.

Of het duo Haller & Barazite weer de voorkeur krijgt boven het duo Haller & Boymans is afwachten. Met de finale in het vooruitzicht zou Boymans wel een gespaard kunnen worden. Bednarek zal de plaats van Ruiter weer innemen. De Poolse stand-in laat vooralsnog zien een degelijke vervanger te zijn. Verder zijn er geen nieuwe blessuregevallen bekend. Ayoub, Ruiter, Hardeveld, Klaiber en Conboy zijn de bekende afwezigen. De wedstrijd begint om 18.30 uur, er is geen clubkaartverplichting en de kassa's zijn vanaf 16.30 uur geopend. Scheidsrechter van dienst is Kamphuis. Aanstaande zondag speelt FC Utrecht dus de bekerfinale tegen Feyenoord. Die wedstrijd begint om 18.00 uur en wordt geleid door Bjorn Kuipers.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Bednarek

Van der Maarel - Leeuwin - Letschert - Kum

Ramselaar - Janssen - Strieder - Ludwig

Barazite - Haller

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing