FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

100% gegarandeerd

20-08-2005

0 reacties


Je kent het wel. De mooiste producten en diensten worden tegenwoordig aangeboden per email of shop tv etc. Altijd de beste prestaties gegarandeerd. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan. Echter het feit dat het niet altijd zo is. Diepe teleurstellingen achteraf in alle blijdschap dat je het ontvangt. Het contrast zo groot. Je gaat ermee gooien uit woede. Hij doet het niet. Waarom begin ik dit verhaal?

In het Utrechts Nieuwsblad geeft Foeke Booy aan dat ze op het veld proberen om de sfeer weer in de Galgenwaard te krijgen. Het mooiste stadion van Nederland. Het moet weer gaan kolken. Vroeguh kwamen de tegenstanders met bibberende knieën het veld oplopen. Tegenwoordig is de angst bij de tegenstanders ver te zoeken. Af en toe halen ze in het hoofd om het publiek uit te dagen. Dat haalde ze vroeguh niet in hun hoofd. De spelers van de tegenpartij waren druk in de weer met wc papier om het dun uit hun broek te deppen.

Waar ik eigenlijk heen wil dat het een fase was. Fantastische tijd overigens. Je maakte elkaar helemaal gek en wij als supporters speelde eigenlijk ook een wedstrijd. Na het fluitsignaal ging je zitten, je moest even bijkomen. Het werd licht in je hoofd en je had sterk de behoefte aan een biertje. Het is een mooi fenomeen. FC Utrecht speelde altijd met 12 spelers in De Galgenwaard.

Waarom ook niet? Altijd maar praten over vervlogen tijden. Altijd maar praten over vroeguh. Het is nu. We spelen elke wedstrijd in een vol Galgenwaard. Dit tegen de verwachting van menig zwartkijker in. Doelstelling van de club is de hoogsthaalbare plek te halen. Strijden voor Europees voetbal. Laten we als supporters ook een doel stellen dit seizoen. Laat De Galgenwaard weer kolken. Laat de tegenstander zijn broek vol schijten. In zijn Tena-lady (TM) pissen als het woord Utrecht valt. Ze moeten weer angst hebben om De Galgenwaard te betreden.

Bij aanschaf van een seizoenskaart van FC Utrecht zal je achteraf nooit teleurstellen. FC Utrecht zit in je hart en dat gevoel moet je uitdragen. Laat De Galgenwaard de hel van vroeguh worden.

Gegroet zijn die allen die nog niet gegroet zijn,

Erik Thuis

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Roda JCFC Utrecht
18 februari 2018 12:30 uur
Parkstad Limburg Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Sjakie 60pt
2 (2) Don Leo 60pt
3 (3) Menno 53pt
4 (4) Kikker 51pt
5 (8) badbo13 50pt
6 (10) chapri 49pt
7 (5) ad rem 48pt
8 (12) fanvandeFC 47pt
9 (6) tonyb 46pt
10 (7) Speedy 46pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing