FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

“Ik hoop hier volgend jaar ook nog te spelen.”

14-09-2011

10 reacties


Algemeen directeur van FC Utrecht Wilco van Schaik sprak woensdag tijdens de eerste kwartaalborrel van het seizoen met Jasper de Rooij, directeur van hoofdsponsor Simpel, en zijn zakelijk partner Luis Carrera. Zij gingen in op het succes van het telecombedrijf, dat heel goedkope abonnementen aanbiedt zonder toestel. Naast de scherpe tarieven onderscheidt Simpel zich door buiten de gebaande paden te werken, aldus De Rooij.

Vervolgens gaf commercieel directeur Henry Vermeulen van FC Utrecht tegenover presentator René van den Berg een toelichting op de commerciële activiteiten van de club en de initiatieven om meer uit de regionale markt te halen.

Wennen
Maar het ging uiteraard ook over voetbal tijdens de kwartaalborrel, die bezocht werd door ongeveer 140 zakelijke relaties van FC Utrecht. Trainer Erwin Koeman keek terug op de lastige aanloop naar het seizoen. Spelers die vertrokken, blessures en nieuwe krachten die instroomden. Dat was best lastig, erkende hij. "Maar we zijn er als staf positief mee omgegaan. We moeten de nieuwe spelers ook tijd gunnen om te wennen. Als binnen enkele weken de groep helemaal compleet is, hebben we eigenlijk een uitstekende selectie. De sfeer is bovendien goed en dan komen de resultaten heus wel", zei Koeman.

Ook de nieuwe spelers kwamen aan het woord over hun ervaringen. Marcus Nilsson, Alexander Gerndt, Marcus Nilsson en Yoshiaki Takagi vertelden dat zij FC Utrecht een grote club vinden, met een fantastisch stadion en een geweldig publiek. Het niveau in de Eredivisie ligt ook absoluut hoger dan in de competities waarin ze speelden, zo hebben zij inmiddels ondervonden. Ze moesten wennen aan de speelwijze, maar merken dat het steeds beter gaat. De vier vertelden verder over hun ambities: slagen bij FC Utrecht en dan volgende stappen zetten in hun carrière.

Plezier hervonden
Verder schoven Rob van Dijk, Rodney Sneijder en Daan Bovenberg aan. Van Dijk beschreef de twijfel die hij zelf had toen FC Utrecht hem belde, terwijl hij al gestopt was. "Mijn gezin zei dat ik het moest doen, dat gaf de doorslag", aldus de doelman. "Elke Utrechter heeft wel iets met FC Utrecht", zei Sneijder. Hij gaf aan na een lastige fase bij Ajax het plezier weer hervonden te hebben in Utrecht. "Ik hoop hier volgend jaar ook nog te spelen."

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 10 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing