FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

‘FC Utrecht moet groeien naar eerste zeven’

09-10-2015

2 reacties


“Waar we het afgelopen en het komende seizoen vertrekken van de posities 12, 11 of 10 in de Eredivisie, willen we in de komende vijf jaar weer richting de eerste zeven groeien.” Dat heeft algemeen directeur Wilco van Schaik gisteren gezegd tijdens de jaarlijkse zogenoemde ‘State of the Club’.

De club staat volgens Van Schaik op vele terreinen voor een nieuwe periode. “FC Utrecht heeft de bodem geraakt en het kantelpunt is daar. We gaan de laatste stap naar een gezonde financiële basis zetten. Tegelijkertijd zijn we al bezig met de groei en kunnen we langzaamaan weer investeren in de club. Mooi dat dit inmiddels weer kan.”

“De komende vijf jaar moeten FC Utrecht daar brengen waar de club hoort’, aldus Van Schaik. “Dit proces zal met vallen en opstaan verlopen. Je hebt te maken met ambities en doelstellingen. Nog steeds praten we over de posities tussen de plekken zes en twaalf. Waar we het afgelopen en het komende seizoen vertrekken van de posities 12, 11 of 10 in de Eredivisie, willen we in de komende vijf jaar weer richting de eerste zeven groeien. Maar stap voor stap, we waken voor al te hoge verwachtingen in het begin. Ontwikkeling vraagt tijd.”

Eén van de grootste uitdagingen noemt de algemeen directeur het realiseren van een hogere bezettingsgraad van het stadion bij wedstrijden. “Wij zullen niet altijd winnen, maar met de intenties en onze manier van voetballen in combinatie met de sfeer in Stadion Galgenwaard zullen we de mensen voor ons moeten winnen.”

“Ons beleid is vooral gericht op onze supporters, zowel die al in het stadion zijn als diegenen die we in de regio nog willen bereiken”, stelt Van Schaik. “De investeringen die we in het stadion gedaan hebben deze zomer (het geluidsysteem) en nog gaan doen in de komende  seizoenen (onder andere catering, camera’s, de verbouwing van de promenades) staan ook in het teken van onze supporters.”

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing